مشاوره حقوقی رایگان - قفل زدن درب خانه توسط مالک بعلت دیرکرد اجاره

بنده سه ماه پیش خانه ای را با مبلغ صدتومن رهن و شش و نیم اجاره ماهیانه قراداد بستم،متاسفانه پول رهنم جور نشد و پرداخت نکردم،کرایه ماه اول دادم،برای کرایه ماه دوم تصمیم به ترک خانه گرفتم باتوجه با اینکه موجر اصرار بر این مطلب داشت،گفتم تا یک ماه دیگر تخلیه میکنم و قبلش اجاره تسویه میکنم،الان تازه دیروز باید اجاره پرداخت میکردم که میبینم در نبود من موجر درب خانه قفل زده و مراجعه کرده به دادسرا برای طرح شکایت،منم قفل شکستم،البته اول عکس و فیلم گرفتم از قفل!حالا میتونم چه اقدامی انجام بدم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، موجر اجازه زدن قفل بر ملک را نداشته و برای شما نیز مسئولیت کیفری ایجاد نخواهد شد ولی اگر دستور تخلیه از شورا حل اختلاف بگیرد میتواند شما را از ملک بیرون کند .