مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت حساب بانکی

باسلام و خسته نباشید
بنده متوجه شدم حسابهای بانکیم مسدود شدند به بانک مراجعه کردم گفتن از سوی دادسرای اهواز دستور مسدودیت اومد_مبلغ مسدودی حساب 100میلیارد تومان .احتمال اینکه بخاطر شرکت تو سایت های شرط بندی مسدودیت صورت گرفته وجود داره؟کلا 42میلیون گذاشتم تو سایت همش باخت شد فقط 4 میلیونش رو برداشت کردم
1_من الان به دادسرای اهواز مراجعه کنم ممکنه بخوان دستگیرم کنن؟(چون هنوز نه ابلاغی اومده نه توو سامانه قضاییم چیزی ثبت شده)
2_وثیقه ی مورد نیاز چیه اگه بخوان دستگیر کنن بهشون ارائه بدم ؟
3_از اونجایی ک تا ب حال چندین بار وارد این سایت ها شدم (ولی سابقه قضایی در این زمینه و هیچ زمینه ی دیگه ندارم)ممکنه با تعهد رفع شه ؟
4_اصلا چرا از اهواز دستور مسدودیت اومد؟ مگه دادستانی کل نباید مسدود کنه این حسابارو؟
5_من الان باید وکیل بگیرم یا بعد از مشخص شدن دادگاه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است بهتر است با وکیل دادگستری حاضر شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله حتما در صورت امکان وکیل معرفی کنید تا دفاع مسجلی داشته باشد