مشاوره حقوقی رایگان - جواز کسب

سلام رزمنده معسرومعیشت بگیرهستم درصو رت گرفتن مجوزتاکسیرانی معیشتم قطع میشودیا نه

پاسخ ها :

مجوز کسب

سوالات مرتبط

معاف از رزم
سلام من ا ساله خدمت سربازی تمام کردم و تو خدمت معاف از رزم اعصاب و روان اختلال اضطرابی شدم الان می خوان برام آرایشگری یاد بگیرم به من مجوز کسب می دن یا نه...
پروانه کسب
سلام وقت بخیر یک سوال داشتم من برای باربری وسایل یک فروشگاه باید مجوز یا پروانه کسب داشته باشم؟...
معاف از رزم
سلام من 1ساله پیش سربازی رو تمام کردم و تو خدمت معاف از رزم اعصاب روان اختلال اضطرابی شدم الان می خوام برم آرایشگری یاد بگیریم می خوام بدونم به من مجوز کسب می دن یا نه...
درخواست مجوز کسب جدا در مغازه مشاع میدان میوه و تره بار
ما مالکیت یک دهنه مغازه مشاع در میدان میوه و تره بار به صورت شریک با یکی از اقوام داریم که بنابر اختلاف نیاز هست جواز کسب جدا تهیه شود منتهی به دلیل اختلاف طرف شریک حاضر به اعطای رضایت نامه محضری نیست...
دریافت مجوز کسب
سلام خسته‌ نباشید من میخواستم مجوز اغذیه فروشی بگیرم باید چی کار کنم؟ کجا باید بروم؟...