مشاوره حقوقی رایگان - معاف از رزم

سلام من ا ساله خدمت سربازی تمام کردم و تو خدمت معاف از رزم اعصاب و روان اختلال اضطرابی شدم الان می خوان برام آرایشگری یاد بگیرم به من مجوز کسب می دن یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای اخذ مجوز به مشکل میخورید
باز از اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی در پایان خدمت شما اصولا قید نمی گردد که به چه علت معاف از رزم گردیده اید اگر به این نحو باشد مساله و مشکلی نخواهید داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر علت معاف از رزم شما قید نشده باشد مشکلی پیش رو نخواهید داشت
در غیر اینصورت بهتر است از طریق اتحادیه آرایشگران این موضوع را بنحو حضوری پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منع قانونی ندارد اقدام نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به سایت صدور مجوز ها مراجعه کنید شرایط آن نوشته شده