مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مجوز کسب جدا در مغازه مشاع میدان میوه و تره بار

ما مالکیت یک دهنه مغازه مشاع در میدان میوه و تره بار به صورت شریک با یکی از اقوام داریم که بنابر اختلاف نیاز هست جواز کسب جدا تهیه شود منتهی به دلیل اختلاف طرف شریک حاضر به اعطای رضایت نامه محضری نیست حال سوال این است که آیا می توان فقط برای سه دانگ ملک خود بدون نیاز به رضایت نامه محضری مجوز کسب گرفت یا خیر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری بفرمائید.