مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی

سلام و ادب
من معافیت پزشکی بخش15 ماده 1 دارم.
آیا برای استخدام قضاوت مشکل داره؟
در بیماری های مانع قضاوت در قسمت قلب و عروق اینها آمده: تنگی و نارسایی دریچه آئورت
تنگی و نارسایی دریچه میترال
وجود هرگونه بیماری مادرزادی قلب اعم از عمل شده یا نشده به جزء پرولاپس میترال بدون عارضه- ASD عمل شده بدون عارضه- PDA عمل شده بدون عارضه.

آیا بخش15 ماده 1 جزو این استثنائی که آورده در اینجا میشه یا نه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه بخشی از سوال شما پزشکی میباشد در این مورد بهتر است به نظریات پزشکان نظامی مراجعه کنید ولی در همین سایت مقاله ای گذشته ایم تحت عنوان شیر تا پیاز معافیت که میتونید به این مقالات مراجعه کنید اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است