مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

سلام وقت بخیر من یک ماشین پرایدبه صاحب نمایشگاه خودرو فروختم ودر دفتر اسناد وکالت دادم و خریدار گفت که زمان فک پلاک بدون تاریخ باشد من اون کار انجام دادم عرضم این که فردا مشکلی برام پیش نیاد یا فردا من برم ماشین خریداری کنم وبخوام پلاک خودم باشد اون موقع چی میشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست زمان تعویض پلاک دارای مهلت باشد.
بایستی جهت الزام خریداربه تعویض پلاک، دادخواست فک پلاک بدهید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

برای فک پلاک کردن زمان معقولی گذاشته ، تا زمانیکه اقدام به فک پلاک نکرد الزام ایشان را از دادگاه بخواهید، گرچه می توان در هر صورت الزام به فک پلاک را از دادگاه خواست‌.