مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

سلام عرض ادب ببخشید من پسر 17ساله هستم من الان طی چند ماه پیش متوجه شدم پدرم به جورایی داره بهمون آسیب می ساند و یک بار دیدم ساعت 4شب از توی جایم خوابیدم بودم و داشتم میدیدم پدرم به سمت خواهرم میره و بعد رفت سراغ پاهاش و دیدم یه چیزی به پاش زد و رفت دوباره خوابید بعد این خواهرم اون روز بیدار شد نمیتونست راه بره پاهاش درد داشت و بعد بردیم دکتر دارو دادن و بعد دوباره اثر پاهاش اومد میگه درد داره و
بعد خودم قبل اینا احساس میکردم داره یه داروی شیمیایی بهمون میزنه

کاملا من داغون شدم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر خواهرتان زیر 18 سال است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید شماره 123