مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک در طرح فضای سبز

سلام بنده 5 سال پیش یک ملکی خریدم قولنامه ای طبقه اول سال 83 ساخته شده و طبقه دوم رو خودم سال 1402 ساختم حالا شهرداری اومده میگه باید بری کمیسیون ماده 100 چون ملک شما داخل طرح فضای سبز هست ..اگر کمیسیون رای تخریب بده طبقه پایین هم که سال 83 ساخته شده خراب میکنند طبقه پایین هم غیر مجاز ساخته شده ..لطفا راهنمایی کنید من فرزند شهید هستم .چی کار کنم که تخریب نشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین یزدان پناه

جناب آقای امین یزدان پناه :

با سلام و احترام
اگر مشمول ساخت بنای غیر مجاز شده اید پرونده توسط شهرداری منطقه به کمیسیون ماده صد شهرداری ارجاع خواهد شد و حالا نظر کمیسیون مبنی بر تخریب یا چیز دیگری قابل اعتراض هستش و می توانید در صورت ناعادلانه بودن و خلاف قانون بودن نظر کمیسیون ماده صد ، در دیوان عدالت اداری هم طرح دعوا بفرمائید. برای راهنمایی بیشتر میتونید با بنده تماس بگیرید.