مشاوره حقوقی رایگان - توقیف دیه بابت مهریه

با سلام شوهرم وقتی فوت شد درخواست مهریه دادم و پسرای شوهرم هم برای وسایل منزل شکایت کردند و دست آخر پرونده پیگیری نکردیم
پشت عقدنامه چیزی به عنوان جهیزیه نوشته نشده و شوهرم سال 96 فوت شده است
الان پرونده دیه به سرانجام رسیده اگر توقیف کنم برای مهریه و اون ها باز هم شکایت کنند میتونم بگم که چند سال گذشته وسایلی نیست اصلا چطوری ثابت میکنند و بعدشم شوهرم 3 سال زندان بوده و قبلا و خانواده زندانی بودیم و اینکه 23 قبل فوت ازدواج کردیم و از فوتشم چند سال میگذرد و .. یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اثاث منزل موجود باشد طبق قانون بین وراث تقسیم می شود