مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شاکی به رای دادیاری

سلام خدمت شما طبق پیام زیر وارد مرحله بعد شده یا باید منتظر جواب اعتراض بمانیم و بعد وارد مرحله‌ی بعد میشود؟ چون یک بار اتهامات در دادیاری رد شدند و اعلام برائت شد و سپس این پیام آمد

پرونده با علت طرح رسيدگي به اعتراض به دستورات و قرارهاي قابل اعتراض دادسرا / دادگاه نسبت به اتهامات
نشر اكاذيب با ردیف فرعی 2 در 109 كيفري دو ثبت گردید.

معنی پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 06/12/1402 می باشد، این است که در این زمان نتیجه می آید یا اینکه دادگاه تا این زمان فرصت دارد نتیجه بدهد و خیلی سریعتر جواب دهند ؟
و در صورت تایید اعتراض مجدد وارد دادیاری میشود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت نظارت یعنی پرونده سر فرصت بازید برنگردی شود و آن موقع است که مشخص می‌شود نظر شعبه چیست بهتر است در اطلاعات پرونده جستجو نکنید چرا که اطلاعات حقوقی است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

پرونده در دادگاه کیفری 2مطرح رسیدگی است درصورت نیاز به حضور شما اعلام میگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت متعلق به شعبه است شما تا قبل از ان تاریخ دفاعیات خود را ارسال کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

وقت نظارت برای بررسی های مختلف پرونده است ، در وقت مقرر هرگونه تصمیم با قاضی است .در صورت تایید اعتراض و صدور حکم به جلب دادرسی پرونده به دادیاری عودت تا قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر نماید .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به قرار اعتراض شده،دادگاه یا قرار را تایید یا نقض میکند.درصورت نقض به شعبه دادیاری ارسال وکیفرخواست صادر وجهت رسیدگی به دادگاه ارسال میشود.منتظر ابلاغ باشید