مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ

سلام خسته نباشین قربان من یک اپارتمان 65 متری در قراداد پیشفروش کردم سال1401 والان که ساخته 7 متر اضافه آمده ولی به خاطر عدم آگاهی من که طبق قراداد پولش راحساب کردم ازمن پول روز 7 مترو میخاد ولی ما توی قردادطی نکردیم نه دیرکرد نوشتیم حالا باید پول روز متراژ را بدهم یا قراداد قبلی ممنون میشم اگه جواب بدین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر طبق قرارداد اولیه باید پول را پرداخت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر اضافه بر میزان قرارداد می باشد ماوالتفاوت قابل دریافت است . به هرحال مفاد قرارداد و تصمیم قاضی ملاک عمل است