مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

سلام وقت بخیر خانم بنده به جرم ارتشاء به 6 ماه حبس تعزیری محکوم شده که کارشون هم آزاد بوده و گفتن به کارمند اداره رشوه دادین و بعد از 4 سال حکم رو اعلام کردن که پس از اعلام حکم با توجه به شرایط خانمم که در ماه 8 بارداری هستن و با توجه به نداشتن شاکی و همچنین رد مال
به حکم قاضی تمکین کردن به امید بخشش و تعلیق، که به 4.5 ماه حبس تبدیل شد
حالا سوال بنده این هستش با توجه به بارداری ایشون امکان اجرای حکم هست و ایشون رو زندان میفرستن؟
میشه راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با توجه به باردار بودت ایشان می‌توان تعویق اجرای حکم حبس را درخواست کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با قاضی است تشخیص با قاضی اجرای حکم است. اگر شاکی ندارید و مال رد شده است تقاضای پابند الکترونیکی نمایید.در خصوص پابند موافقت قاضی صادر کننده رای قطعی ملاک عمل است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به شرایط دارد.اجرا میتواند اجرای حبس را به پس از زایمان موکول کنید یا با پابند الکترونیکی موافقت کند