مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و قسط بندی

سلام
من یه چک دارم از کسی و ازش شکایت کردم تاخیر چک حدودا 600 میلیونه
معمولا چطور قسط بندی میکنن؟
با این تورم بخوام قسط هارو طولانی کنه و مبلغ من من ضرر میکنم چون بعد از اعسار دیگه دیرکرد نمیخوره
معمولا چطور قسط بندی میکنن
و اگه طرف اقساطشو پرداخت نکنه چی کار باید کرد چون بعد اعسار دیگه دیرکرد شاملش نمیشه
اومد و اعسار زد و درومد رفت پیداش نکردم راهش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مبلغ اقساط وقبول اعسار باتوجه به بررسی دادگاه و اثبات عدم تمکن مالی خواهان اعسار وهمچنین مبلغ محکوم به درنهایت توسط دادگاه مشخص میشود که قابل اعتراض توسط شما نیز میباشد.
درصورت عدم پرداخت اقساط میتوانید جلب بگیرید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

قسط بندی به نظر دادگاه و براساس توانایی پرداخت خوانده می باشد .