مشاوره حقوقی رایگان - استقلال از پدر

سلام من دختر 20 ساله هستم، با وجود اینکه به این سن رسیدم بابام همش کنترلم میکنه اجازه ندارم کار کنم تا در آمدی از خودم داشته باشم میخواستم مشهد برم برای دوره کلاس های دوبلوریم اما پدرم اجازه نداد،تنهایی حق مسافرت رفتن هم ندارم اگه رفتارم باب میلش نباشه همیشه تو خونش حبسم می‌کنه و اختیاراتم و آزادیم و ازم میگیره هر چند آزادی ندارم ، همش فحاشی میکنه دوتا جوجه اردک خریدم از بچگی بزرگ شون کردم الان که بزرگ شدن بزور جوجه هامو داد به یکی دیگه وقتی اعتراض کردم و اونا رو برگردوندم کلی تهدیدم کرد و فحشم داد و گفت اینجا خونه ی منه تو خونه ی من حق ندارین هر .. بخورین حرومزاده ها.
من هیچ آرامشی تو این خونه ندارم هیچ دلخوشی ندارم افسرده شدم بخاطر اینکه نمیزاره کار کنم خونه ای از خودم ندارم ولی من ازین خونه بیزارم جایی ندارم بجز اینجا فقط میتونم خونه ی پدر بزرگم بمونم ولی اونا هم بخاطر اینکه پسرشونه منو نمیزارن اونجا بمونم، لطفا خواهش میکنم یه راهی پیش پام بزارین من باید چکار بکنم کمکم کنین من نمیتونم تا وقتی که شوهر کنم داخل این خونه روانی بشم من می‌خوام آزاد باشم آزاد زندگی کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس حاصل فرمایید