مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

سلام وقت بخیر
من حسابم بخاطر اجرا گذاشتن مهریه بسته شده و اینکه 5 روز قبل خانومم رفت دفتر خانه رضایت داد و رفع مسدودیت کرد و اینکه دفترخانه گفت حساب خودکار باز میشه و نیاز نیست من کاری انجام بدم چون اونا مشهد اقدم کردن بنده مازندرانم میخواستم بدونم تا چند روز طول میکشه باز بشه حساب های من؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر همسرتان پرونده ثبت را مختومه نموده معمولاً اداره ثبت حساب‌ها را رفع توقیف می‌نماید. اگر رفع مسدودیت ننمود می‌بایست حضوری مراجعه کنید