مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه بعد از طلاق

سلام
من مهریمو بخشیدم در ازای طلاق، و دنبال کارامم، طلا و وسایل خونرو که فاکتوراش به اسم شوهرم بوده و خودش خریده رو هم بدون اطلاع اون برداشتم و آوردم خونه، حالا گفته بعد از طلاق ازت شکایت می‌کنم و وسایلمو استرداد میزنم می‌تونه اینکارو کنه بعد از طلاق؟ یا همه چی تموم میشه

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بستگی به وکالت طلاق دارد ونیاز به بررسی مدارک دارد تماس بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر وسایل متعلق به شوهرتان می‌باشد می‌تواند جهت استرداد دادخواست تقدیم دادگاه نماید