مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار اشتراکی

با سلام
دیواری اشتراکی منزل اینجانب و همسایه به طول 13 متر بوده که در 35 سال پیش توسط همسایه تخریب که قسمتی از دیوار ما در انتهای حیاط باقیمانده و همسایه مان با احداث دیوار جدید حد و حدود ما را رعایت نکرده ببطوری که ما نمیتوانیم دیوار جداگانه به سازیم و باید از داخل ملک خودمان اینکار را انجام بدهیم و دیوار تخریب شده که بازسازی نموده ملات بین سنگها لاشه به دلیل کل و خاک بودن ریخته شده و حفره های عمیق در ان ایجاد شده و داخل حفره های موش و ... وجود دارد و با کوچکترین رانش زمین ممکن است تخریب شده و خطرات جانی و مالی بسیار دارد آیا کار همسایه ما قانونی بوده و یا میشود پیگیری قضایی نمود.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا از طریق دفاترخدمات قضایی دادخواست تامین دلیل دهید وبعد شکایت ثبت کنید