مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ و تداخل در ملک دیگری

سلام من حیاط مسکونی داشتم درسال 97ان رافروختم به متراژ 402متر بود بعداز معامله متوجه تداخل واضاف متراژ شدم حال حیاط بنده 402,شده 562متر مربع و بنده دران ساخت و ساز انجام دادم حال طرف مقابل تمام ملک را من گرفته 160متر مربع اضافه ازمن گرفته است حال زمین بقلی من مال برادرم است میتوانم آن را مطالبه کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون مدنی هرگونه زیاده یا نقیصه در مبیع نیاز به شرط در عقد داشته در غیر این صورت فسخ متصور است