مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سیم‌کارت بدون اطلاع طرف

با سلام من یک سیم‌کارت پیدا کردم 5ساله استفاده کردم طرف رفته ازم شکایت کرده میگه سیم‌کارت به اضافه گوشی ازم دزدیده شده من باید چی بگم خودش سیم‌کارت به من داده یا بگم سیم‌کارت پیدا کردم لطفاً جواب بدین فردا از کلانتری بخش تجسس منو خواستن چی باید بگم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از اموال افراد بدون رضایت آنان خلاف قانون است،حقیقت را بگویید و رضایت شاکی را جلب نمایید

محمدامین دباغی

جناب آقای محمدامین دباغی :

با سلام. استفاده از سیم کارت دیگری دلیل بر سرقت گوشی نیست. برای اینکه ادعای این را بکنید که سیم کارت توسط وی به شما داده شده است باید بتوانید ادعای خود را اثبات کنید.