مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملکی

سلام. میخاستم یه دادخواست خلع ید از اپارتمانم را بدهم. حال یه مادر پیر و دو فرزندش که تقریبا 30 ساله هستند ملک را تصرف کرده اند. حالا دادخواست را به طرفیت کدامشان باید بدهم؟ یا اینکه هر 3 را میتوان به عنوان خوانده در دادگاه خواست؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام دوست عزیز...به نظر بنده هر 3 نفر را خوانده قرار بدید...تعداد زیاد خوانده مشکلی به وجود نم آورد اما تعداد کم میتواند منجر به صدور قرار رد بشود

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
خلع ید به طرفیت تمامی متصرفین بدهید ولی تخلیه نسبت به طرف قرارداد اجاره