مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به فامیلی سابق

با سلام بنده نام خانوادگی خودم رو تغییر دادم درصورتی که پدر و برادرها و خواهرهام تغییر ندادند من واقعا پشیمونم و اونموقع نمیدونستم که بازگشت امکان پذیر نیست. از نظر روحی واقعا آسیب دیدم و افسردگی شدید گرفتم و هیچ فعالیتی بیرون از منزل ندارم بخاطر این مسئله. من دوس دارم با خانواده خودم یکی باشم و پشیمونم. چرا نباید با من همکاری بشه. یعنی هیچ تبصره ای هیچ راه حلی نیست؟ ثبت احوال با من موافقت نکرد. این چه قانونیه؟ مگر چه جرمی مرتکب شدم که نمیتونم فامیلی خودم رو داشته باشم و مثل پدر و برادرها و خواهرهام باشم. خواهش میکنم کمک کنید چون واقعا از نظر روحی آسیب دیدم و اذیتم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. به نظر میرسد از طریق حکم دادگاه بتوان الزام اداره ثبت احوال را برای بازگشت به نام فامیلی قبلی خواست