مشاوره حقوقی رایگان - الزام رضايت شاکی

سلام، عرض ادب واحترام،من جهت سرقت طلا محکوم به 3 سال حبس و ردمال شدم که آخراین ماه حبسم تمام می‌شود. جهت پرداخت ردمال باید خودم حضور داشته باشم که اموالی را بفروشم و طلبهامو جمع کنم. آیا برای آزادی پس از اتمام حبسم باز نیاز به رضايت شاکی دارم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر شاکی اعمال ماده 696 و ماده 3 اجرای محکومیت‌های مالی کرده باید با رضایت شاکی باشد. به هر حال نظر دادیار ناظر زندان ملاک عمل است

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
تا رد مال هم در حکم آمده است فلذا می بایست رد مال نسز صورت پذیرد