مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت احتمالی

با سلام و احترام
بنده بابت یک چک شکایت کردم حکم گرفتم ولی طرف مقابل توقیف عملایت اجرایی گرفت و مجدد در آن دادگاه هم رای به نفع من صادر شده من چگونه میتوانم بابت 4 ماه بی دلیلی عملایت اجرایی رو توقیف کرده خسارت بگیرم ازش منظورم خسارت احتمالی که بابت سند گذاشته متشکرم

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه دادگاه بابت تقدیم دادخواست خسارت احتمالی دریافت کرده میتوانید بابت خسارات آن را برداشت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌توانید دادخواست خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک تقدیم دادگاه نمایید