مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

یک شماره ایرانسل برایمن پیامک زد که شکایت شده علیه شما ولینک داد که وارد عدالت همراه میشد که یک سر شماره گذاشته بود به عنوان ابلاغیه بعد نوشته بود اگر می خواهید ابلاغیه ببینید 5000 تومان باید به‌محض پرداخت کنید من هم متاسفانه ناراحت و سراسیمه وارد شدم ولی دیدم در اطلاع پرداخت ها تناقض هست و فعلا پولی پرداخت نشده ،کلاهبرداریه؟چه کار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کلیه ابلاغ‌های قضایی با سرشماره عدل ایران ADLIRAN ارسال می‌شود و شماره‌های اشخاص غیرقانونی و نوعی کلاهبرداری است. به هیچ عنوان وارد لینک نشوید خدمات پیامکی عدل ایران پولی نیست. سریعا رمزهای کارت خود را تعویض نمایید