مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام خدمت حقوقدانان
به مبلغ 81 میلیون تومان محکوم شدم بابت چک نزد بانک مهر اقتصاد، در روز دادگاه قاضی گفت اعسار بزن قبول میکنم
نماینده قانونی بانک پیش قاضی به ما گفت باید پولو یه جا پرداخت کنی وگرنه اگر اعسار بزنی تو ماهیانه به بانک پول میدی بابت اعسار ولی از اون طرف بانک هرماه برات سود میندازه و با قسطای اعسار فقط از سود بانکی که هر ماه میوفته کم میشه حتی اگه ده سالم قسط بدی چیزی از اصل بدهیت به بانک کم نمیشه خواستم ببینم اگه اعسار بزنم سود متوقف میشه و از اصل وامم کم میشه؟

پاسخ ها :

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام با توجه به قطعیت رای و معین شدن کل بدهی شما به بانک تا زمان اجرا ملاک وصول میباشد