مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو

با سلام
من شش ماه پیش ماشین سمند را خریداری کردم و مبلغ را نقدا از حساب خودم به فروشنده دادم و سند خودرو را به دلیل اینکه بنده راننده بیابان و کارم پر خطر میباشد بنام همسرم تعویض پلاک کردم و اکنون با ایشان در زندگی به مشکل برخوردم و ایشان ماشینو برده و پس نمی دهد ایا من میتوانم پس بگیرم خودرو را ضمنا قولنامه خرید که بنده خریدم هم بنام خودم است و هیچ کاغذی یا قولنامه ای با همسرم ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میشه اما پس گرفتن خودرو شما یک کار تخصصی وکلا می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سند به نام خانمتون سند صادر شده خیر، می‌توانید وجه اتومبیل را که پرداخت کرده‌اید از خانمتون مطالبه کنید،