مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد مالک ساختمان

با سلام . بنده یه خونه رهن کامل گرفتم و مالک داخل قرار داد تعهد کردن که تا تاریخ مذکور ساختمان رو به صورت کامل تحویل میدن . بعد از گذشت چند ماه از اتمام کار امتناع میکنن . بنده رو با این وعده که چند روزه همه کار هارو انجام میدن و با توجه به اتمام قرارداد قبلیم با موجر دیگری مجاب کردن که اساس رو بیارم تا ساختمان تمام بشه . الان بعد از چند ماه انشعاب گاز هنوز وصل نشده و ساختمان نیمه کاره باقی مانده . ایا میتوانم طبق قرار داد طلب ضرر زیان داشته باشم چون موجر میگن که شما ملک رو تحویل گرفتید . لازم به ذکره مبلغ رهن با موجر تسویه شده .و ایا هزینه اسباب کشی و بنگاه به علاوه خسارت به صورت کامل با موجر است ؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بر اساس مفاد قرارداد می‌توانید نسبت به أخذ ضرر و زیان‌های وارده از طریق مراجع قضایی اقدام نمائید‌‌.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملاک مفاد قرارداد فی مابین است،می‌توانید نسبت به تخلفات موجر تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف محل نمایید سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد علیه موجر به دادگاه تقدیم نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مطابق شروط قرارداد فی مابین میتوانید دعاوی مطالبه خسارت را مطرح نمایید