مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی حقوقی در دفترخانه قبل از رای دادگاه

سلام به همه وکلای عزیز. سوال من در مورد این است که شاکی قبل رای دادگاه در دفترخانه رضایت داده ولی رضایت را روی پرونده نگذاشتیم. و اگر رای صادر شود چگونه بررسی می شود و اینکه دادگاه با اطلاع از رضایت ختم پرونده اعلام میکند. ممنون از همه شما عزیزان..

پاسخ ها :

یک وکیل

رضايت نامه را ضم پرونده كنيد تا راي دادگاه مستند به گذشت صادر شود

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بستگی به نوع جرم و مجازات قانونی آن دارد.
اگر جرم جزء جرایم قابل گذشت باشد مثل تخریب با رضایت شاکی پرونده مختومه می گردد.

ولی اگر جزء جرایم غیر قابل گذشت باشد مثل کلاهبرداری با رضایت شاکی پرونده مختومه نمی شود و جنبه عمومی جرم همچنان وجود دارد.