مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وجه از حساب وقتی حضور نداشتم

سلام وقتتون بخیر
من 26سالمه. پدرم برای گرفتن وام با حساب من اقدام کرد. روزی که رفتیم بانک برگه هارو امضا کنم دوتا برگه سند دوبرگی بانک داد و سفید امضا کردم.من فکر میکردم جزو پروسه واریز وام هست
ولی درواقع اون برگه هایی که داده امضا کردم برای برداشت از حساب بوده
بعدا خودش بالاشون رو پر کرده. 40 دقیقه بعد از واریز پول به حساب من کل مبلغ از حسابم برداشت شد.
بانک که رفتم درخواست کردم سند رو ببینم تا بدونم به چه حسابی رفته شده با پدرم تماس گرفتن و بهم نشون ندادن سند رو.
امکانش هست که بتونم ازشون شکایت کنم؟
چون برای این برداشت از حساب صرفا امضای من بوده. نه خودم اونجا حضور داشتم. نه کارت ملی من رو گرفتن. نه نوشته رو پر کردم!
میشه بخاطر یکی نبودنه دستخط نوشته و سند شکایت کرد؟
بخاطر انتقال با عدم حضور خودم چطور؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به بازرسی بانک مراجعه و تقاضای خود را ارائه دهید