مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

سلام. شوهر خاله بنده از پرسنل نیروی انتظامی بوده که بدلیل از کار افتادگی حقوقش به دختر مجردی که در خانه داشته تعلق گرفته . حالا دختر ایشان بخاطر دریافت یک وام و بدون اطلاع از عواقب ان یارانه خود را از پدر جدا کرده بعد از انجام این کار حقوق مستمری قطع شده و گفتن چون سرپرست خانوار شده دیگه حقوق بهش تعلق نمیگره درحالیکه ایشان فقط یارانه خودش و جدا کرده. میخواستم عزیزان یه مشاوره به بنده بدهند چون واقعا وضعیت مالی خوبی هم نداذند ایا امکان بازگشت مستمری وجود دارد؟ و راه حل ان چیست با تشکر

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام به ارگان مربوطه مراجعه و مستندات گرفتن وام و جداسازی یارانه را اعلام نموده تا همکاری لازمه را به عمل آورند