مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

با سلام. در معاملات خودرو در حال حاضر. لزومي بر انتقال سند در دفترخانه هست؟ و يا انتقال سند و پلاك در مراكز تعويض پلاك معيار كفايت مي كند؟

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

پلیس راهور کسی رو مالک خودرو میدونه که کارت و برگ سبز خودرو بنامش باشه لیکن جهت محکم کاری و به سبب قابل پیش بینی بودن وقوع دعاوی در محاکم انتقال سند رسمی نیز مهم و با ارزش است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.علیرغم نظر شخصی خودم پیشنهاد می کنم تا مادامیکه این موضوع به صورت تأکید قانونی از سوی مجلس حل نشده است،نقل وانتقال از طریق دفتر خانه نیز صورت بگیرد.

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام :
این موضوع اختلافی است که هنوز کاملا حل نشده لیکن همیشه باید کارها را یقینی انجام داد فلذا توصیه بنده به شما اینست که هر دو کار را انجام بدهید. از نظر قوه قضائیه حتما باید در در یکی از دفاتر اسناد رسمی به ثبت برسد تا قانونی باشد. موفق باشید