مشاوره حقوقی رایگان - جرایم اینترنتی مالی

ضمن سلام و عرض ادب ... چند وقتی بود از کارت پدرم پول کم می شد و با گرفتن پرینت تازگی متوجه شد .. خودش به 1نفر مطمئن است اما حساب متعلق به نام شخص دیگر که ظاهرا از دوستانش در قزوین است می باشد ... 1- برای شکایت باید به محل افتتاح حساب (منظور شهر) است مراجعه کرد؟ 2- چون پدرم خودش کارت را در اختیار وی گذاشته بود کلاهبرداری حساب می شود یا خیر؟؟ سپاس از شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

با عرض سلام خدمت بزرگواران... پدرم برای امور مالی و حسابداری شرکتش کارت عابربانک خودش را در اختیار فردی قرار داده و همچنین برنامه رمزپویا را روی گوشی فرد نصب کرده تا کارها و حقوق کارکنان را انجام دهد.. طبق مدارکی متوجه کم شدن مبالغی شده که باحساب همخوانی ندارد.. سوال من اینست در صورت شکایت ایا امکان دارد بگویند چون که با اجازه خودت اینکار را کردی شکایتت به جایی نمیرسد؟؟ چه راهی مناسب است؟ سپاس فراوان از شما

برداشت از حساب بدون اطلاع جرایم اینترنتی