مشاوره حقوقی رایگان - رد حکم بر ابطال سند رسمی ملک و رد حکم بر الزام به تنظیم سند رسمی

سلام. آقایی 60 ساله هستم که در سال 75 طی یک قولنامه عادی مادر بنده ضلع شمالی از خانه مسکونی ملک به متراژ شصت متر مربع که دارای دو اطاق در طبقه همکف و دو اطاق در طبقه زیرزمین میباشد را میفروشد و ثمن را دریافت میکند. چون سواد نداشت در پایین قولنامه من اثرانگشت مادرم را گواهی کردم. و حال مادرم فوت شده اند. و بابت این خانه قولنامه فروش از مادرم دارم .. و الآن سند خانه را به نام پسر صغیرم انتقال داده ام. دختر خریدار طی دادخواستی ما را مجهوالمکان خطاب کرده و حکم قطعی مبنی بر ابطال سند رسمی که به نام پسرم زده ام را گرفته و محکوم به تنظیم سند رسمی انتقال 3دانگ مشاع از 6 دانگ ملک را کرده ... باتوجه به اینکه ما ، در قولنامه ضلع شمالی از خانه مسکونی را فروختیم نه اینکه 3دانگ مشاع را حال چه باید کرد ؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. با توجه به تو ضیحات رای شما باید غیابی صادر شده باشد لذا باید از رای مذکور واخواهی نموده و مدارک خود را ارایه نمایید.

عادل بابایی

عادل بابایی :

فقط ان قسمت که در قولنامه ذکر شده منتقل و سند نسبت به ان باید صادر شود توصییه میکنم در واخواهی وکیل بگیرید