مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر شیشه

سلام..خسته نباشید.
از من پارسال یک گرم پانزده سانت شیشه گرفتن بار اولم بوده..مصرف کننده بودم ولی تو پرونده اومده حمل کننده..جرمم رو زدن یک سال حبس...10میلیون جریمه و 30ضربه شلاق..میخواستم ببینم چی کار کنم؟ اولین بارم بود و اشتباه کردم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر نمایید . همچنین می توانید به حکم تسلیم شوید و تقاضای تخفیف در مجازات نمایید .