مشاوره حقوقی رایگان - خالی کردن حساب برای پرداخت نکردن مهریه

سلام وقت بخیر ببخشید من دیروز به دفتر ازدواج مراجعه کردم وتقاضای اجرای مهریه داشتم...رئیس دفتر خانه به من گفتن همه ی کارهارو انجام دادن واز این تاریخ زوج هر نقل وانتقالاتی بخواهد انجام بدهد یا معامله صوری یا واقعی رو میتونی به عنوان فرار از دین مهریه باطلش کنی اما نمیدونم یاخودش یا کسی به همسرم خبر داده بود که 400 میلیون سپرده داشت که نصفش رو همون دیروز برداشت کرده بود ونصفش رو امروز...آیا میشه کاری کرد؟
لطفاً راهنماییم کنید ممنونم.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تا قبل از ابلاغ اجراییه و توقیف حساب ، می تواند برداشت نماید