مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین مهریه

سلام وقت بخیر
من دیروز به دفتر ازدواج مراجعه کردم وتقاضای اجرای مهریه داشتم ورئیس دفتر خانه به من گفتن همه ی کارهاشو انجام دادن وتایک روز به شوهرم فرصت بدم ببینم عکس العملش چیه وعذر خواهی میکنه یانه ؟
وگفتن ازاین تاریخ به بعد هرنقل وانتقالی وهرمعامله ای چه صوری وچه واقعی رومیتونم باطل کنم...

شوهرم روی سپردش 400 میلیون داشت که دیروز نصفشو برداشت کرده وامروز هم نصف دیگشو...

چون همزمان باتاریخ ثبت شکایت من بوده ،آیا میتونم به عنوان فراراز دین مهریه کاری انجام بدم یانه؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید