مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره راه

با سلام.بنده یکسال پیش درجاده تصادف کردم هم صدمه جانی دیدم هم مالی. کارشناس اداره راه رامقصراعلام کرد. آیا برای دیه وخسارت ماشین بایدجداگانه شکایت کنم. ممنون. خسارت ماشین بالا 80 ملیون اعلام شده.ممنون

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، خیر می توانید در غالب یه دعوا هردو را مطالبه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

علیه اداره اه شکایت نمایید به هرحال تشخیص با قاضی سیدگی کننده است