مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صیغه 99ساله

سلام و عرض ادب خدمت استاد من خانمی هستم 34ساله به دلایلی بدون حضوروبدون اجازه پدربه صیغه 99ساله مردی درآمدم تازه فهمیدم صیغه نامه من هیچ جایی ثبت نشده و الان دوسال شیش ما هست که در زندان بسر میبره دوفرزنداز ایشان دارم لطفا راهنمایی کنید برای باطل کردنش باید چکاری انجام بدم وحضانت بچهارومیتونم بگیرم و کل دوازده سالی که باهم زندگی کردیم چهارسال اول به من مبلغی برای مخارج میداد ازسال پنجم بارمسئولیت زندگی خودم بدوش کشیدم باتشکر

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال چون از ایشان فرزند دارید ازدواج باید ثبت شود .

موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا بایستی نسبت به ثبت عقد موقت خود به دلیل داشتن فرزند اقدام نمائید.