مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای خسارت توسط خودرو خسارت دیده

6خرداد1400 درتصادفی فرزندم به هنگام ورود از فرعی به اصلی ، خودرو پراید با سرعت 120 کیلومتر در لاین 2در حرکت بود ولی بدلیل خواب الودگی منحرف ودر لاین یک به خودروی فرزندم برخورد ودر دم فرزندم کشته شد، خسارت خودرو طبق کارشناسی 48 میلیون را دریافت نموده ولی مجددا بعداز 31 ماه تقاضا خسارت نموده ومدارک خودرو دیگری با مدل بالاتر و کارشناسی جدید بعداز 20 ماه و خسارت هایی که در حادثه نبوده وبیرون از پارکینگ بصورت دستی وارد شده را ضمیمه پرونده نموده است ومبلغ 65 میلیون خسارت وهزینه های جانبی مجدد را دارد چه راهکاری برایم وجود دارد؟ با سپاس از توجه شما بزرگواران.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ایشان بایستی بواسطه نظریه تامین دلیل درهنگام سانحه وسایر دلایل ادعای خویش را اثبات کند.