مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام خسته نباشید
بنده حدودا2ساله که از زنم بخاطرخیانت(با مردهمسایه ک متاهل بودن رابطه نامشروع داشتن) ایشان جدا شدیم.ضمنا عارض که دوتا هم بچه داریم.بعدازطلاق زنم با همان مردی که رابطه داشتن بصورت مخفی زندگی میکنند.بدون عقدوصیغه باهم زندگی میکنن...
سوال من اینه که زن که هنگام طلاق قرارمون اینقدر که هر2ماه 48ساعت بچه هاراملاقات کنه.من میتونم بچه هارادست ایشان ندم.اون 48ساعت تو خانه خودم بیادبرادیدنشون..
بعدش اینکه میتونم عدم صلاحیت حضانت زنم و بگیرم...
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
فرزندان دختر بعد از 9 سالگی و فرزندان پدر بعد از 15 سالگی خودشان می توانند تصمیم بگیرند با چه کسی زندگی کنند و بحث حضانت منتفی است.