مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به مورد اجاره توسط مستاجر

سلام می‌خواهم درخواست تخلیه و دریافت هزینه خسارت وارد به مورد اجاره بدهم( از دو طریق می‌توانم به علت فسخ قرارداد راکه از دادگاه حکم نهایی گرفتم همچنین اتمام تاریخ قراردادهم رسیده است) با توجه به اینکه می‌دانم مستاجر به مورد اجاره خسارت بسیاری وارد کرده است چگونه بایستی قبل یا همزمان با درخواست تخلیه در مورد اثبات خسارت وارد به مورد اجاره اقدام کنم تا خسارت به مورد اجاره قابل قبول دادگاه یا شورا باشد؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

موضوع تخلیه و مطالبه خسارت دو موضوع جدا هستند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل و سپس مبادرت به طرح دعوی نمایید