مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه پرداخت خسارت تصادف

باسلام.من در پانزدهم آبان با ماشین شاهین تصادف کردم و ایشان مقصر تمام و کمال شناخته شد.اما حاضر به پرداخت خسارت نشد.من رفتم تامین دلیل زدم و کارشناس تعیین خسارت کرد و من شکایت کردم و مطالبه ی خسارت کردم.دادگاه برای سوم بهمن وقت داده .حالا بعد از گذشت نزدیک به پنجاه روز که طرف هیچ خبری ازش نبوده الان اظهارنامه برای من فرستاده که بیا ماشین رو ببریم درستش کنیم.
اما من میخواهم منتظر نظر قاضی بمونم. الان باید چی کار کنم؟ باید پاسخی به اظهارنامه اش بدم؟در کل چی کار باید بکنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله به اظهارنامه پاسخ دهید طبق نظر کارشناس

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما با توجه به ارسال اظهارنامه اقدام نمایید به تعمیر خودرو از طریق قانونی این مسئله بسیار زمان بر هست و به ضرر شماست