مشاوره حقوقی رایگان - طرح شهرداری

با سلام و خسته نباشيد
زمينی چهارديواری دارم كه بيشتر از ٣٠ سال از خريدش ميگذرد و قولنامه ای ميباشد به مساحت ١٨٠٠ متر
چند سال پيش قسمتی از ملك بنده طرح شهرداری خورده و حدود ٤٠٠/٣٠٠ متر غير از عقب نشينی از وسط زمين ميرود
بارها به شهرداری مراجعه كردم برای اخذ مجوز ساخت اما آنها شرط اخذ مجوز را باز كردن راه عنوان ميكنند بدون اينكه امتيازی قائل شوند يا زمين مشمول طرح را بخرند (باتوجه به اين كه تازه چند سال است جزو طرح شان شده)
قانون در اين مورد چه ميگويد؟؟
من چه اقدامی كنم تا حقم را بتوانم بگيرم؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام شهرداری طبق قانون نحوه تملک اراضی الزاما باید پول ملک شما را بده.. و ربطی به پروانه شما نداره ...مگه با شما توافق کنه