مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با پیج اینستا

سلام من تقریبا 1ماهه برای خرید پالتو ازپیج اینستا به حساب اون فرد 1.500واریز کردم ولی هیچی برام ارسال نکردن ودیگه هرچی پیام میدم جواب نمیدن. چجوری میتونم شکایت کنم‌؟ اگه شکایت کنم پلیس فتا پیگیری میکنه به نتیجه میرسم؟؟؟ عکس فیش واریزی شماره تماس اون شخص و عکس چت هامونم دارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. از طریق پلیس فتا طرح شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید بر اساس فیش واریزی اقدام به مطالبه وجه واریزی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید