مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

به حساب کسی چندین مرتبه پول واریز کردم.با یک شماره تلفنی تماس گرفته و خواهان خدمتی از ایشون شدم که بعد واریز وجه به حساب یک شخص دیگه که ایشون داده بودند،الان با اینکه خدمتی در قبال پول نشده پول بنده رو برمی‌گردانند. درحالیکه خودشون تلفنی می‌گویند که واریز میکنم. 10روزهست که معطل کرده. ایشون رو نمیشناسم و فقط یه شماره کارت و شماره تلفن دارم چیکار کنم که پولم رو برگردونم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

براساس فیس وجه واریز شده اقدام به شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید