مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تعویض پلاک بعد از پایان مدت وکالت

با سلام و خسته نباشید
بنده دو سال پیش یک دستگاه پراید به صورت وکالتی خریداری کردم. فروشنده از ماشین رو از صاحب پلاک به صورت وکالتی خریداری کرده بود .و در زمان عقد سند رسمی در دفترخانه جهت تعویض پلاک دو ماه مهلت تعیین شد ولی متاسفانه در زمان مقرر نتوانستم تعویض پلاک انجام دهم. هفته پیش با شکایت توقیف قضایی جهت فک پلاک توسط صاحب اصلی پلاک ماشینم توسط کلانتری توقیف شد. بعد از مراجعه به پلیس راهور و طی برخی مراحل فک پلاک انجام و تحویل انبار تعویض پلاک شد. بعد رفع توقیف ماشینمو انجام دادم و جهت تعویض پلاک به مرکز تعویض پلاک رفتم ولی گفتند باید از کسی که ماشین رو خریدی وکالتت رو تمدید کنه. ولی به فروشنده دسترسی ندارم. راه حل سریع و کم هزینه ای وجود داره لطفا شفاف راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. هیچ راه سریع و کم هزینه ای به جز دریافت وکالت مجدد از فروشنده وجود ندارد ..... در نظر داشته باشید که خرید وکالتی از لحاظ حقوقی بی معنا است و اگر فروشنده خودرو فوت نماید یا آلزایمر بگیرد کار شما بسیار بسیار سخت تر خواهد شد.