مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

با سلام
الزام به تنظیم سند خودرو از طرف خریدار به فروشندگان قبلی تا حل مشکل چقدر زمان میبرد؟
لازم به ذکر است مهلت تعویض پلاک به پایان رسیده و دسترسی به فروشندگان قبلی وجود ندارد.
صاحب پلاک حکم فک پلاک گرفته و بعد از توقیف خودرو فک پلاک انجام شده و خودرو در حال حاضر رفع توقیف است.
ولی پلاک صادر نمیشود.
آیا نیاز به تمدید وکالت وجود دارد؟
آیا در چنین شرایطی فروشنده ملزم به حضور جهت تمدید وکالت یا تعویض پلاک می باشد؟
آیا فروشنده قبلی که پلاک به نامش بوده میتواند وکالت دهد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. فروشنده اصلی باید مجدد به دفتر اسناد مراجعه و وکالت نامه برای شما تنظیم نماید و احتمالاً شما باید کل هزینه ها وخسارات ایشان را نیز پرداخت نمایید