مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک در پارکینگ

سلام من خودرویی رو با وکلات فروش اگه خریداری نموده ام من نفر سوم معامله هستم. خودرو بعلت عدم تعویض پلاک توقیف شده و شاکی حاضر به رضایت با وجود امادگی من برای تعویض نبود من میتونم با مراجعه به مراکز تعویض پلاک خودرو رو تو پارکینگ فک پلاک کرده و با نامه فک پلاک به دادگاه مراجعه و نامه رفع توقیف بگیرم

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام اگر به علتی دیگر توقیف نیست میتوانید نامه فک پلاک را ببرید مرجع توفیق وبا یک درخواست رفع توقیف کنید