مشاوره حقوقی رایگان - نقص مدارک

هر گاه پس از صدور حکم کارمند به مدارک و مستندات ان ایراد گرفته شود مسئولیت ناشی از قصور در انجام وظایف یا عدم رعایت تشریفات اداری برای صدور حکم اداری با چه افرادی است؟

پاسخ ها :

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام بستگی به نوع ادارات و سازمان آن ها دارد بعضی از آنها دارای مرجع بازرسی و رسیدگی به تخلفات و بعضی از ادارات و سازمان ها دارای سیستم دادسرا یی می‌باشد